A németországi Bundesliga jelentős lépést tett az élő játékon belüli virtuális reklámtechnika elfogadása felé, a DFL (Német Labdarúgó Liga) Lengyel labdarúgó-válogatott Mez jóváhagyása után a Supponor és az ADI által kifejlesztett virtuális hibrid LED megoldás.

A virtuális hibrid LED lehetővé teszi a különféle nemzetközi közönség által látott kerület tartalmának gyakorlatilag cseréjét, anélkül, hogy befolyásolná a hazai rajongók látható LED -jét.

A Lagardère Sports, a német labdarúgó legnagyobb médiajogi ügynöksége lesz az első, aki telepíti a technológiát, és egy új ADI virtuális hibrid rendszerbe fektetett be, hogy lehetővé tegye a klubok számára, hogy a játék kerületi médiaterületében többször forgalmazzanak.

A Milestone jóváhagyás az élő mérkőzésvizsgálatok sorozatát követi, amelyet a Sportscast felügyel, a Bundesliga sugárzási eredményének kézbesítéséért felelős szervezet, amely a Borussia Dortmund és az FC Augsburg közötti mérkőzéssel zárul le február 26 -án. Virtuális hibrid rendszert telepítettek a játékhoz, hogy hozzon létre egy testreszabott világcsatornát, amelyet élőben közvetítettek minden nem német beszédű területre.

Az ADI 27 éve műszaki kereskedelmi megoldásokat kínál Európa legnagyobb sport- és szórakoztató rendezvényein. A virtuális hibrid rendszer ezt a tapasztalatot kihasználja az ADI iparág vezető kerületi LED -technológiájának kombinálására, amelyet több brit klub használ, mint bármely más, az Outponor úttörő kibővített valóság megoldásával.

A virtuális hibrid digiboard játékváltóként üdvözlik a márka aktiválásában, lehetővé téve a szponzorok számára, hogy lokalizálják üzenetüket a világ minden tájáról néző rajongók számára, miközben megtartják a stadion rajongói dinamikus LED-élményét.

Az ADI vezérigazgatója, Geraint Williams kommentálta:

Hihetetlenül izgalmas, ha a virtuális hibrid digiboard kereskedelmi telepítését évek óta a fejlesztés után.

A Lagardère Sports egyértelműen vezeti az utat, mint elsőként a nemzetközi sugárzás technológiájának kereskedelemben történő telepítésére, az ADI azonban most hat új kerületi LED -es rendszert gyártott angol és német labdarúgásban, amelyek vagy teljesen működőképes virtuális hibrid rendszerek, Inter Milan Mez vagy rendelkezik Könnyen frissíthető képesség, ami azt jelenti, hogy a szélesebb körű elfogadási virtuális helyettesítő LED -technológia gyorsan vált valósággá.

Megoldásunk tovább halad, mint a LED rendszer egyszerű gyártása – Racing Club de Avellaneda Mez a teljes végig tartó munkafolyamatot kínáljuk. Nagysebességű rosthálózatunk, amely összeköti a stadiát és a műsorszolgáltatókat az Európai Műveleti Központunkkal, lehetővé teszi számunkra, hogy távolról hozzunk létre módosított mérkőzés -hírcsatornákat a Supponor technológiájával, mielőtt azokat a műsorszolgáltatóknak továbbítanánk.

Charlie Marshall, a Supponor vezérigazgatója, Charlie Marshall:

A DFL jóváhagyása a Supponor és az ADI virtuális hibrid technológiájának a Bundesliga -ban történő telepítésére vonatkozóan az első alkalom, hogy a Szövetség jóváhagyta a LED integrált virtuális helyettesítő technológiájának használatát. A mérföldkő a technológia és a termékélmény egy évtizedes eredménye, és örülünk, hogy elfogadtuk a DFL szigorú szabványait.

Ez egy valódi játékváltó pillanatnak érzi magát a klubok, a jogtulajdonosok, a műsorszolgáltatók, –

Forrás és képek: ADI

Nézze meg az SVB videointerjúját az ADI vezérigazgatójával, Geraint Williams -szel, amelyet a tavalyi Manchesteri Soccerex Konferencián forgattak, egyszerűen az alábbi képre kattintva.

#SportSvenueBusiness – tartsa meg a tudást!

Ossza meg ezt a cikket

Leave a Reply

Your email address will not be published.