Örömmel adunk részleteket a hét legutóbbi munkájáról – a Global Sports által üzemeltetett -, amely izgalmas üresedés a vezetőnek Para úszás a Nemzetközi Paralimpiai Bizottságban (IPC).

A Nemzetközi Paralimpiai Bizottság (IPC) az újonnan létrehozott világ munkaidős Para úszásának (F/M/X) pozícióját biztosítja egy multikulturális csapatban az IPC központjában, Bonnban, Bonnban. Ebből a pozícióban az IPC áttekinti a pályázatokat, és gördülő alapon interjút készít. A sikeres jelöltet személyes háttér -ellenőrzés alá vonhatja.

A szerep
A World Para úszási vezetője a World Para Sports ügyvezető igazgatójának jelentkezik, és felelős a Para Swimming Tactical terv céljainak megvalósításáért.

Az alapvető felelősségek a következők:

Kezelje a World Para úszásának működését, és felelősségre vonja az összes para úszáshoz kapcsolódó ügyet;

Elősegíti a fejlődést, és még jobban javítja a világpara úszásának fenntarthatóságát a jelentős szervezeti változások időszakában;

Végezze el az operatív tervet, figyelje annak hatékonyságát a 2021-2024-es taktikai terv céljainak teljesítésében, és kezelje az éves költségvetéseket a taktikai és operatív prioritásoknak megfelelően;

Kiegyensúlyozott, univerzális eszközök kidolgozása, amelyek pénzügyi szempontból fenntarthatóak, és hozzájárulnak a műveletek és a sport növekedéséhez;

Vezetni és kezelni egy kis dedikált szakemberek csapatát; és

Fejlesszen ki a kapcsolatot, és kezelje a belső és külső érdekelt felekkel fennálló US Sassuolo Mez kapcsolatok kezelését, ideértve, de nem kizárólag, a para sportolók, tisztviselők és önkéntesek, Tunéziai labdarúgó-válogatott Mez a nemzeti paralimpiai bizottságok, a nemzeti szövetségek, a sport műszaki és tanácsadói bizottságok, a szervező bizottságok és az IPC osztályok.

Az alapvető követelmények a következők:

Szenvedély az IPC jövőképe, küldetése és értékei iránt;

Egyetemi diploma vagy azzal egyenértékű tapasztalat a sportmenedzsment, a vállalati adminisztráció vagy a hasonló;

Kivételes és innovatív vezető, aki tapasztalattal rendelkezik egy sportszervezet felső vezetési pozíciójában;

Bizonyított tapasztalat a szervezet vezetésében jelentős változások révén, a kereskedelemben életképes sport kezdeményezések vezetésével, amelyek hozzájárulnak a sport, a versenyek és a műveletek növekedéséhez;

A kívánt taktikai célok elérésére szolgáló operatív tervek kidolgozásának és végrehajtásának bizonyított nyilvántartása;

Tapasztalat a fő események szállításának és növekedésének felügyeletében;

Kivételes projekt- és érdekelt felek kezelési készségei;

Kiváló kommunikációs és interperszonális készségek; és

Képesség nemzetközileg utazni.

A kívánt követelmények között szerepel:

Tapasztalat egy úszási szövetségben nemzeti vagy nemzetközi szinten; és

Tapasztalat a para sportban.

Az IPC -ről és a világ para úszásáról

Az IPC -n egy csapatként dolgozunk, igazítva és a látás és küldetés teljesítésére összpontosítunk. Az IPC elképzelése egy befogadó világról szól a Para Sport révén. Úgy gondoljuk, hogy a változás a sportkal kezdődik, és hogy a paralimpiai mozgalom munkája katalizátora a társadalmi befogadás előmozdításához és az ENSZ -egyezmény előmozdításához a fogyatékossággal élő személyek jogairól és az ENSZ 17 fenntartható fejlesztési célja.

Az IPC arra törekszik, hogy a paralimpiai mozgalom befolyásos globális helyzetét és a para sportolók növekvő profilját felhasználja a károsodáshoz kapcsolódó megbélyegzés és a társadalmi átalakulás felhatalmazásának megkérdőjelezésére. Ez a paralimpiai mozgalom globális irányító testülete. Felügyeljük a paralimpiai játékok szervezését és a paralimpiai téli szezonbeli játékokat, és a 10 para sportok nemzetközi szövetségeként szolgálunk.

A World Para Swimming az IPC osztálya, amely felelős a sport működéséért, versenyéért és fejlesztéséért. A Para Swimming -t nemzetközileg gyakorolják több mint 100 ország sportolói, és a sport szerepelt a Paralimpiai játékok minden kiadásában, és az egyik legjelentősebb és sok vonzó para sportsá nőtte ki magát. A Para Swimming a sportolók számára nyitva áll minden olyan jogosult károsodási csoportban, akik versenyeznek a backstroke, a mellsütés, a pillangó, a freestyle, a közreműködés és a relé rendezvényeken.

A verseny lehetőségei között szerepel a paralimpiai játékok, a kétévenkénti világbajnokság, a regionális bajnokság és az éves World Series rendezvények. A World Para Swimming ugyanazokat az iránymutatásokat használja, mint az olimpiai társa, néhány módosítással, ha szükséges. A World Para Swimming egy tapasztalt világpara úszás vezetőjét keresi, hogy vezető szerepet töltsön be, és még inkább fejlessze a sportot.

A teljes munkaköri leírás, valamint a jelentkezés részleteihez kattintson ide.

#Careers #IPC #JOBSNEWS #JOBSINSPORT #SPORTSJOBS #SPORTSBIZ #SportSindustry #eventsInDustry #MajorEvents

A hét munkáját a Global Sports (GlobalSportsJobs), a világ vezető speciális karrierje a nemzetközi sportipar számára.

ALSD International – Európa vezető rendezvénye a Premium Seat & Sports számáraVendéglátóipar-A Liverpool FC Anfield stadionján, az október 12-13-án zajlik, elemzi, hogyan lehetne növelni a jövedelmet az új épületek, felújítások, szolgáltatások bővítése és a legújabb technológia révén. Az idei rendezvényen egy fizikai eseményt fognak adni, amelyet virtuális tapasztalatok egészítenek ki, hogy garantálják, hogy senki sem hagyja ki.

Az ALSD International következő kiadása-amelyet az ALSD és a Sportszennyez üzlet szervezett-egy magas szintű konferenciát, egy kiállítási teremmel mutat be a legfrissebb termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat, az Anfield, a Goodison Park és az M&S Bank Aréna kirándulásait, valamint a különféle termékeket, valamint különféle Hálózati Kashima Antlers Mez események, biztosítva a tudás-megosztás, a hálózat és az üzleti tevékenység optimalizált lehetőségeit.

#SportSvenueBiz

#SportSvenueBusiness – Az ipari hírek, nézetek és fejlesztések vezető platformja

Ossza meg ezt a cikket

Leave a Reply

Your email address will not be published.