70,3 -os világbajnokságot rendezze az Ironman az Utah -i Szent Györgynek, a 2021 -es Ironman 70.3 világbajnokságnak. A bejelentés először jelzi, mivel 2013 -ban a triatlon bajnokságot az Egyesült Államok délnyugati részén rendezik meg.

Az Ironman azt is bejelentette, hogy egy ötéves hostolási megállapodás részeként egy új, teljes távolságú Ironman triatlon forog Borussia Dortmund Mez az észak-amerikai városok sorozata között, 2020-tól a Szent Györgynél kezdve. A fogadó városok háromévente teljes távolsági triatlont kapnak, a Kashiwa Reysol Mez St. George pedig 2023-ban ismét fogadja. Mindkét rendezvényt az észak-amerikai bajnokságnak nevezik. A 2021 -es és 2022 -es fogadó városokat később hirdetik ki. De a rotáció minden fogadó városa 70,3 -as rendezvényt szervez azokban az években, amikor nem fogadja a teljes Ironman -ot, egy áthelyezést, amely lehetővé teszi a sportolók számára, hogy képzzenek a kurzusokon, és növeljék a triatlon közösség úticéljainak érdeklődését.

„Utah továbbra is növeli hitelességét, mint a„ sport állapotát ”azáltal, hogy világszínvonalú sporteseményeket vonz, és a sport- és olimpiai PSV Eindhoven Mez örökségi stratégiákat végrehajtja”-mondta Jeff Robbins, az Utah Sportbizottság elnöke és vezérigazgatója. “Utca. George ideális hely, hogy hat rendezvényt rendezzenek az Ironmannel kötött megállapodás ötéves időtartamára. ”

Az Ironman 2006 -ban a Florida -i Clearwater -ben tartotta a 70,3 -as világbajnokságot. A Nevada Henderson, a 2011–2013 közötti és a Tennessee -i Chattanooga házigazdája, 2017 -ben.

“Az Ironman 70.3 világbajnokságának a világ minden évben a premier rendeltetési helyére történő áthelyezésével az Ironman inspiráló rendezvényt hozott létre, ellentétben másokkal, és örömmel fogadjuk, hogy a világbajnoki fogadó városok elit közösségének részét képezzük” – mondta Kevin Lewis, a rendező rendezője, a rendező rendezője, a rendező rendezője a washingtoni megyei turizmusból.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook
Nyomtatás
LinkedIn
Reddit
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published.