ebben a legfrissebb ipari interjúban Katie McIntyre betekintést nyújt a Dunstan Person Dunstan -tól, a NEC Group Arenas vezérigazgatójától.

Először, a NEC Group Arenas (Genting Aréna és Aréna Birmingham) vezérigazgatójaként leírhatja a kritikus felelősségét? Kérjük, ösztönözze a RE -t is: A névváltozás a Barclaycard Arénától az Arena Birmingham -ig, és mi ez azt jelzi, hogy előrehalad? Mintha új elnevezési jogi partnert fog keresni?
Én vagyok a felelős a Genting Aréna és a Birmingham, korábban a Barclaycard Aréna működéséért. Az utóbbi közelmúltbeli névváltoztatása azt látta, hogy egy semleges márkába lépünk, amely tükrözi a helyszín helyét a Birmingham városközpontjának szívében.

Még mindig egy új elnevezési jogi partner piacán vagyunk, tehát addig folytatjuk a kereskedelmet, amíg egy új partner meg nem biztosítja. Ahogy a múltban sikeresen megtettük, együtt akarunk dolgozni olyan partnerekkel, akik jól illeszkednek, akik megosztják ambícióinkat, és hasonló márkájú és szolgáltatási célokkal rendelkeznek az ügyfelek tapasztalataira összpontosítva, ezért azt szeretnénk biztosítani, hogy a megfelelő partnert is kiválasztjuk. hosszú ideig tarthat.

Az Arena Birmingham a világ egyik legforgalmasabb, legszélesebb körű beltéri sport- és élvezeti helyszíne, és mindent illeszkedik a zenétől, a sporttól és a komédiától, a családi élvezetig és az élő színházig. Melyek a fő kihívások, ha az olyan helyszínek működtetésére és irányítására vonatkozik, mint ez és a Genting Aréna?
Egy kihívást jelentő és versenyképes piacon működünk, így a NEC Group Arenas csapata a kereskedelmi siker és az ügyfelek elégedettségének biztosítására létrehozott tevékenységek kidolgozására és megvalósítására összpontosít. Intelligens döntéseket kell hoznunk arról, hogy miként használjuk a létesítményeinket, és hogyan lehet a legjobban befogadni a bérlőinket.

Az arénák iparának gyors üteme nagy szerepet játszik ebben, mivel a fordulási idők és a hátrányos események növekedése azt jelzi, hogy mindent a lehető legsikeresebben és leghatékonyabban kell megtenni. Szerencsére van Gremio Mez egy nagyon ügyes házon belüli csapatunk, amely ezt a képzőművészethez vezetett.

Egy másik döntő fontosságú hangsúly, mint az összes nagy helyszín, hogy biztosítsák, hogy az évente meglátogató milliók a lehető legjobb tapasztalatokkal rendelkezzenek, attól a perctől kezdve, amikor a webhelyeinkre néznek, hogy jegyeket kapjanak, a helyszíni létesítményekbe, amelyeket érkezéskor nyújtunk. Az ügyfélélményt továbbra is fejlesztjük; Helyesen kell gondoskodnunk az élő rendezvénytámogatók e nagy és változatos demográfiai szempontjából, így továbbra is meglátogatnak minket, nem pedig a versenytárs helyszínét.

Továbbra is nagy szükség van arra is, hogy mind a kis, mind a nagyszabású rendezvényeket Birminghamben rendezzék. A városnak szerencséje van, hogy SS Lazio Mez nem csak egy, hanem két Premier League arénája van, hogy megkönnyítse ezt. Ez a kereslet nemcsak lehetővé teszi számunkra, hogy sokkal több rendezvényt szerezzünk, hanem sokkal több lehetőséget is kínál a túra produkciókhoz.

Aréna Birmingham – © Gleeds

Az Arena Birmingham, amint ez már ismert, 2014 decemberében befejezte a 26 millió font összegű újjáépítést, amikor azt Barclaycard Arénának nevezték el. Melyek voltak a kritikus mozgatórugók ennek?
Erős piaci helyzetünk ellenére döntő fontosságú a létesítményeink rendszeres újrabefektetése, így továbbra is a lehető legjobb vevői élményt nyújtjuk, és a NEC Group Arenas pozícióit a Premier League Arénákként tartjuk. 2009 -ben 29 millió fontot költöttünk arra, hogy a NEC arénát átalakítsuk az LG arénává. 2012 -re nővére arénájának (akkoriban NIA néven ismert) hasonló újjáépítésre volt szüksége, hogy megfeleljen annak a minőségnek, amely az LG Arénában létezett. A tizennyolc hónapos munka vadonatúj létesítményeket és egy új elnevezési jogi partner, a Barclaycard bevezetését eredményezte.

Az aréna minden területét továbbfejlesztették, beleértve a növekvő kapacitást is, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy sokkal több ember látja a világszínvonalú eseményeket. Szélesebb körű párhuzamot építettek, közel 6000 m²-rel az elő- és postai show-hely, a Firestone színpad telepítve (a show előtti szórakozáshoz), plusz kényelmes ülőhelyek, még sok más WC és étel- és italkínálat.

A helyszínen korábban nagyon korlátozott vendégszeretet kínált, tehát a legnagyobb fejlesztés két exkluzív vendéglátó -étterem létrehozása volt. Ezek nemcsak panorámás kilátást nyújtanak a Birmingham látképére, hanem exkluzív bejáratot is kínálnak a vendéglátó vendégek számára.

A felújítás sok drámai eleme egy vadonatúj üveghomlokzat volt, kilátással a Brindley Canal Side fejlesztésére, beleértve az LCD „Wonderwall” -ot, a megkülönböztető réz uszonyokat, a Sky Needles-t és a sétányt. Ez most dinamikus jelenetet hoz létre a látogatók érkezéskor, és egy fókuszpontot jelent a Birmingham központjában.

Hogyan használja fel a jelenlegi technológiát és lehetőségeket a lehető legjobb élmény elérésére a NEC csoport helyszínein?
Az ügyfél minden dolgunk középpontjában áll, tehát rengeteg digitális lehetőségünk van arra, hogy javítsuk velünk tapasztalataikat. Amint a korábban rámutattak, a NEC Group Aréna ügyfeleinek tapasztalata aS hamarosan érdekli a jegy megszerzése. Azokat, akik feliratkoznak az e-mail hírleveleinkre, értesítik a közelgő értékesítést, és gyakran részesülhetnek a helyszín előzetes hozzáféréséből. A csoport az adatszegmentálás javítását is kihasználja, jelezve, hogy sokkal pontosabban megcélozhatjuk a korábbi és potenciális ügyfeleket a show -khoz.

Kínálunk előfizetési lehetőségeket a parkoláshoz, hogy az emberek elkerülhessék a sorba állítást a helyszínen, és mindkét helyszínen érintés nélküli fizetést kínáljanak. Nemrégiben telepítettünk egy automatikus számlemez -felismerési (ANPR) CAM operációs rendszert az összes aréna Birmingham parkolónkba, így a parkolási folyamat egyszerűbbé és gyorsabbá vált, mint a helyszíni jegykioszkok sorba állítása.

Ezenkívül a digitális képernyőket is felhasználjuk a közelgő események, a show -idő és az útmeghatározási célok előmozdításához.

Milyen fejlemények vannak a Genting Aréna előrehaladásához?
Nemrég fektetettünk be 815 ezer fontot a helyszínen a helyszínen a színfalak meghosszabbításába, amely most egy L alakú backstage területet büszkélkedhet, hogy megkönnyítse a rakományt/terhelést, és egy új művész dohányzóhelyet az öltözők hátulján. A rendezvénycsapatok részesülhetnek a hosszabb személyzet vendéglátó területén, két új gyártási irodában és az extra kulisszák tárolóhelyéből is.

A helyszín továbbra is nagyszerű rendezvényeket szerez, a legutóbbi példákkal, beleértve a Horse of the Year Show -t, a BPM Pro -t, a Metallicát, a Killers 2017/18 turné első éjszakáját és a Phil Collins 2017 turné utolsó éjszakáját. Nagyszerű kiváltság az ilyen házigazdáknak, amelyek Uruguayi labdarúgó-válogatott Mez kiemelik, milyen változatos a helyszín a Genting Aréna.

Hogyan fejleszti ki a rajongói élményt és a rajongók elkötelezettségét a helyszínein?
Célunk az, hogy a legnagyobb aréna -vevői élményt nyújtsuk, ezért meg kell értenünk a nagy és változó ügyfélkör igényeit és igényeit. Ebben az évben elindítottuk a Superfan’s Fanclub -ot, az első ilyen jellegű aréna tagsági rendszert, amely azoknak szól, akik rendszeresen meglátogatják az arénáinkat. Annak érdekében, hogy a Fanclub forgalomba hozza, sok fókuszcsoportot tartottunk, hogy pontosan megértsük, hogy az ügyfelek mit részesítenek előnyben a tagságból. A mai napig több mint 1400 tagunk van, és azok közül, akik 2017. októberre jelentkeztek, 96% -uk azt mondta, hogy újra megújul.

Az adatszegmentálás fejlesztéseink a ventilátor élményének fejlesztéseire is táplálkoznak; Minél jobban testreszabjuk és forgalmazzuk termékeinket azoknak, akik megkapják a kommunikációt, annál valószínűbb, hogy velük kapcsolatba lépnek. Rendszeresen felmérjük az ügyfeleket, és nyomon követjük tapasztalataikat, így felhasználhatjuk ezt a visszajelzést a szolgáltatások továbbfejlesztésére.

Ön az irányítócsoport tagja és a Nemzeti Arenas Szövetség volt elnöke. Tudna még sokat mondani nekünk az egyesületről; Céljait, küldetését stb. És milyen szerepet kell játszani a szervezeteknek és egyesületeknek, mint például az NAA?
Az országos arénák együttes ereje vonzza a nemzetközi szolgáltatást és tükrözi az Egyesült Királyság domináns helyzetét az élő rendezvényiparban. Ezért szenvedélyem, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy van egy fórumunk a közösség kereséséről az Egyesült Királyság aréna piacán.

A Nemzeti Arenas Association (NAA) kulcsszerepet játszik abban, hogy lehetővé tegye az Egyesült Királyság legfontosabb arénáinak összejönését és a legjobb gyakorlatot, amely az Egyesült Királyság helyszínének piacát szolgálja. Megkönnyíti a rendszeres menedzsment találkozókat, a biztonsági tanácsadó csoportot, az eseménymenedzserek szimpóziumát és más NAA alcsoportokat. A küldetés az, hogy folyamatosan javítsa az egyesület helyszínek konzisztenciáját és biztonságának minőségét.

Mennyire döntő jelentőségű a tudásmegosztás az iparági társaik között, és hogyan léphet lépést a jelenlegi fejleményekkel?
A tudásmegosztás elengedhetetlen a sikeres arénák iparának fenntartásához, nemcsak az Egyesült Királyságban, hanem nemzetközi szinten is. Felbecsülhetetlen az a képesség, hogy megosszuk a tapasztalatokat és meglátogassuk a túraútvonalak más arénáit; Előre tudunk várni olyan lehetséges problémákat vagy munkákat, amelyek in situ esetén befolyásolhatják a produkciót, azzal a céllal, hogy a produkciókat és a látogatóinkat a lehető legjobb élményt használják, amikor meglátogatják a helyszíneinket.

Hogyan fejlődik a prémium ülőpiac a NEC csoport helyszínein?
A prémium ülőhelyek és az „exkluzív” létesítmények iránti igény azt mutatta, hogy a vendéglátóipar nagy szolgáltatássá válik a NEC Group arénák számára. Sokkal több vállalati és magán ügyfélkör igyekszik a legjobb ülések, a legjobb kilátás és végül a lehető legjobb élmény megszerzésére, így szolgáltatásnak van értelme ennek a keresletnek a kiszolgálására.

Hivatalos vendéglátóipari szolgáltatónk, az Amplify, látta, hogy tagsági adatbázisa jelentősen növekszik az elmúlt három évben, a nettó nyeresége sokkal több mint kétszeresével (14/15-16/17 FY). Ez meghosszabbította az ügyfélkör földrajzi hatályát, amely általában és elsősorban West Midlands alapú volt. Ezeket a fejlesztéseket támogatták az amplifikációs vendégszeretetünk kiterjesztésével az Arena Birminghamben; Két exkluzív vendéglátó -étteremmel és az öntödével. Az aréna újjáépítése valóban lehetővé tette számunkra, hogy kihasználjuk ezt a növekvő piacot, a szellemH Me Me most megháromszorozza képességünket a „forró jegy” előadásokhoz.

Félmillió fontot költöttek 2015 -ben az egyik Genting Aréna étterem felújítására, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy egy olyan terméket mutatunk be, amely meghaladja a piaci követelményeket.

Milyen nagy előrelépéseket/fejlődéseket lát el a piacra a következő 4-5 évben?
Az ülésen belüli megrendelés technológiai fejlesztései a szolgáltatás gyakoribbá válik. A világ minden tájáról néhány nagyobb helyszínen és stadionon már kínált az ügyfélszolgálat a következő szintre. Minimalizálja az élelmiszerek és italok sorrendjének sorrendjét, felgyorsítja a tranzakciókat, és végül elősegíti az ügyfelek teljesítési pontszámának növelését.

Az Arenas Hospitality Piac-nak egy lépéssel tovább kell mennie, és az áruk előrendelésének kedvelőit és sokkal több „exkluzív” előnyt kell biztosítania ügyfelei számára. A show -tartalom egyre sokkal változatosabbá válik, mivel mind a tömegpiac, mind az új niche -koncepciókat a rendezvényszervezők fejlesztették ki, hogy a sokkal szokásosabb aréna -koncertek és a sportesemények mellett működjenek.

A mobil jegyvásárlás szintén sokkal elterjedtebbé válik. Már látunk javulást az e-jegyek és a fesztiválok a jegycsuklóval, tehát csak idő kérdése, hogy a standard papírjegy feleslegessé váljon.

Végül a NEC csoport hivatalosan támogatta a sikeres Birmingham 2022 Commonwealth Games ajánlatot. Mit fog jelölni a helyszíneid és a város egésze számára, miután megnyerte az eseményt a rendezvényt?
A NEC Group összpontosítása felejthetetlen emlékek létrehozása és az élő élmény életre keltése, és gazdag örökségünk van a sporteseményekkel. Szeretnénk létrehozni a jövő célpontjait.

Már tudjuk, milyen nagyszerű hely Birmingham az események rendezéséhez, de az ajánlat megnyerése megerősítette helyszíneinket (plusz Birmingham és más helyszínek a város egész területén), és határozottan a világtérképre helyezte minket – bemutatva, mit kínálunk itt a Midlands -ben a globális közönség számára.

Ellenőrizni fogja, hogy valódi örökölt darab legyen Birmingham számára, és reméljük, hogy az események programja, amely vonzza, messze túlmutat a következő öt évben.

Guy Dunstan – NEC Group Arenas vezérigazgató

Hatalmas köszönet Dunstan személynek, hogy időt szánott velünk interjút készíteni.

#SportSvenueBusiness – tartsa meg a tudást!

Ossza meg ezt a cikket

Leave a Reply

Your email address will not be published.