Pontosan hogyan lehet kihasználni az otthoni előnyök előnyeit

Házi mező előnye, létezik-e, vagy csak mítosz? Sok sportcsapat egész évben nehéznek tartja, hogy ház előnyeit szerezze a rájátszásban …

A tornászok úgy érzik, hogy előnyeik vannak a verseny felett, amikor abban a létesítményben versenyeznek, ahol edznek…

A kosárlabda játékosok úgy érzik, hogy táplálják rajongóikat, amikor az otthoni bíróságon játszanak …

A baseball játékosok úgy érzik, hogy sokkal jobban játszanak, ha otthoni előnyeik vannak.

Ha otthoni pályázatot folytat, abszolút néhány előnye van:

Kevés vagy egyáltalán nem utazik – a bit utazása esetén sokkal több pihenést kaphat, mivel nem kell messzire utaznia, és nem is követeli, hogy szállodában maradjon.

Jobb étkezési lehetőségek – nem aggódik amiatt, hogy hol vagy mit kell enni.

Ismertség – annak megértése, hogy a döntésben lévő terület vagy terület segítséget nyújthat az egyszerűségnek egy kis stressz és szorongás, mivel ismeri az aréna eszközeit vagy kellemetlenségeit.

Rajongók – Ha az emberek tapsolnak érted, javíthatják az energiát, amely segíthet a verseny nehéz időkben.

Alapvetően az US Sassuolo Mez összes előnyt egy szóval összegezhetjük … kényelem! Kényelmes megérteni, hogy hol versenyez, milyen az aréna, valamint az, aki előtt áll.

Bár vannak olyan előnyök, amelyek otthonukban vannak, hasonlóan vannak néhány kihívás. A legnagyobb nehézség az, hogy a sportolók úgy érzik, hogy gyakran várnak el, hogy nyerjenek, amikor a ház arénájukon versenyeznek.

A szüleid elvárják, hogy levonja a legfinomabb teljesítményét. Az edzői elvárják, hogy nyerj. A rajongók magasabb szintű játékra számítanak. Amellett, hogy gyakran elvárja, hogy a túl magas színvonalú legyen.

A magasabb elvárásokkal az egész életen át tartó teljesítmény vagy levonás nyomása szintén megnövekszik. A magasabb elvárások súlyával, valamint a növekvő nyomással sok sportoló gyakran rosszabb, ha a házukban a gyepjénél versenyeznek.

Ahogy a 2019. évi nyílt bajnokság elindult, a PGA golfjátékos, Graeme McDowell megpróbálta csökkenteni a golfozás elvárásait közmondásos hátsó udvarában. A versenyt szülővárosában, Portrush -ban, Észak -Írországban játsszák egy olyan programmal, amelyet számos alkalommal játszott.

McDowell megjegyezte, hogy másoktól nagy elvárásai vannak a győzelemért, amire gondolhatnánk az otthoni tanfolyamát.

McDowell megérti, hogy a jó játék szempontjából döntő jelentőségű, hogy egy dologra összpontosítson, és elmerül a pillanatban való játékba, és nem foglalkozik mások elvárásaival.

McDowell: „elegendő egy történet, amely hetente próbálkozni próbál anélkül, hogy a (Portrush) történetét mindig lenne. A nyitott kvalifikációval éreztem a történetet a hógolyóban … kitaláltam magamról, hogy a legfinomabb vagyok, amikor visszarúgnak, és egy dologra koncentrálnak, és Arsenal FC Mez csak versenyképességre próbálok lenni, rendkívül nehéz, hogy rendkívül nehéz legyen Játssz, amikor sok dolog folyik a fejedben az IFS -ről, valamint a butákról, valamint a Maybesről. Nagyon jó, hogy lazább és szabadabb is legyek. ”

Ha elengedheti az elvárásokat, valamint a zavaró tényezőket, sokkal könnyebb koncentrált, hátradőlve és laza maradni.

Három elem: fókuszált, visszarúgott és laza az ideális gondolkodásmódba, hogy a legjobb legyen.

A House Field előnye használata:

Ideális gondolkodásmódban szeretne lenni, ha otthoni pályázatot folytat.

Használja a házban való játék előnyeit, hogy segítsen jól és magabiztosnak érezni magát.

Ugyanakkor el kell engednie azt, amit a barátai, a családja, valamint a Real Sociedad Mez rajongók elvárnak az előadásától. Örömmel fogadja el az otthoni játék előnyeit, azonban bekerüljön a buborékba, és csak a mezőre, a bíróságra vagy a kurzusra összpontosítson.

Javítsa a sport koncentrációját!

Ha olyan sportoló vagy, akit gyakran elvonnak, elveszíti a figyelmét a versenyben, vagy sokkal többet szeretne felfedezni arról, hogy pontosan hogyan kell jobban összpontosítani a nyomás alatt, a koncentrált sportoló az Ön számára!

A bajnoki sportolók koncentrációja, valamint az a képesség, hogy a hátrányok alatt összpontosítsanak.

Csak egy figyelmeztetés szükséges ahhoz, hogy elmédjen, hogy elveszítsen egy kritikus pontot, kihagyjon egy puttot, vagy egy másodpercig elveszítse a köridejét. Nem fizethet azért, hogy hagyja, hogy a zavaró tényezők a fejedben vadul legyenek, és a játék kritikus időpontjain is hibákat kövessen el!

A fókuszált sportoló egy teljes rendszer, amely pontosan megmutatja, hogyan kell összpontosítani, mint egy bajnok, és kihasználhatja a zóna hatalmát, és minden döntést a játékfeltételekre, a pályára vagy a programra, valamint a játékokra, valamint a játékokra is felhasználhat!

Ez a munkafüzet, valamint a CD -program 2 audio CD -ből áll, amelyek 14 napos fókuszfejlesztési gyakorlatokat tartalmaznak, valamint alapvető fontosságúak a munkafüzetnek, amely a 14 napot vezeti Önt, segíti a stratégiákat, és testreszabja a gyakorlatokat a személyes fókusz kihívásaihoz.

Felfedezed:

Hogyan lehet gyorsan meghatározni a zavaró tényezőket, amelyek szabotálják a koncentrációt, valamint pontosan a Tnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.