Az NCAA bemutatta a 2018 -as női döntő négy logót. A leleplezésre a Greater Columbus Kongresszusi Központban került sor a Greater Columbus Sportbizottság női sportjelentése során. Az NCAA, a Női Kosárlabda Edzők Szövetségének, az Ohio Állami Egyetemen és a Greater Columbus Sportbizottságának képviselői készen álltak a bejelentésre.

Az Ohio State rendezi a 2018. évi NCAA női Final Four -ot, amelyet 2018. március 30 -án és április 1 -jén, az Ohio -i Columbusban, a Nationwide Arénában tartanak. A Atletico Madrid Mez Columbus a 2016. évi NCAA Ghánai labdarúgó-válogatott Mez II. Divízió női kosárlabda bajnokságának elődöntőjének is otthont adott, és lesz a helyszín, és lesz a helyszín a helyszínen, és lesz a helyszín a helyszínen, és lesz a helyszín a helyszínen a helyszínen, és lesz a helyszín a helyszínen. 2017. évi NCAA II. Divízió női kosárlabda bajnokság.

“A Columbus az évek során sikeres volt az NCAA bajnokság rendezvényeinek rendezésében, és arra számítunk, hogy a csapatok, a rajongók és a helyi közösség nagyszerű tapasztalattal rendelkeznek a 2018-as női Final Four-on”-mondta Anucha Browne, az NCAA női kosárlabda bajnokság alelnöke. “Bízunk benne, hogy együttműködhetünk az Ohio State -vel, a Greater Columbus Sportbizottsággal és az Szenegáli labdarúgó-válogatott Mez országos arénával, hogy mindenki számára emlékezetes élményt teremtsünk.”

Az új logót a Columbus sokfélesége ihlette, amelyeket a rövid északi művészeti kerület utcáin a híres ívek közösen összekapcsoltak.

„A mai leleplezés jelzi a 2018. évi Women’s Final Four hivatalos visszaszámlálását” – mondta Linda Logan, a Greater Columbus Sportbizottság ügyvezető igazgatója. „Nagyon örülünk, hogy partnerünk az NCAA és az Ohio Állami Egyetemen ezen az eseményen, és az elkövetkező hónapokban azon közösségi programozást készítünk, amely messze meghaladja az utolsó három játékot. Célunk az, hogy egy már csodálatos eseményt vegyen fel, és tegye meg a részünket, hogy felemeljük azt oly módon, hogy inspirálja a közösségünket, és olyan örökséget hagy, amely messze túlmutat a bajnokságon. ”

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook
Nyomtatás
LinkedIn
Reddit
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published.