2017. díjrendszer.

A 2017. évi GAA Pitch -díjra kiválasztott személyek a következők:

1. Semple Stadion, Thurles

2. O’Donnell Park, Letterkenny

3. Dr. Hyde Park, Roscommon

4. Páirc Uí Rinn, Cork

5. Innovate Wexford Park

6. Szent Conleth’s Park, Newbridge

Stuart Wilson, a Croke Park Pitch Manager, valamint a GAA NGDC mind a hat helyszínre ment Dr. Stephen Barker, a Sportkutató Tanulmányi Intézet üzletágában, hogy kiértékelje a játékfelületeket Az elkövetkező hetekben.

A díjátadó terv egy nagyobb erőfeszítés része, amely javítja az ország Manchester City Mez egész területén játszott felületek követelményeit, valamint megosszák néhány know-how-t, valamint a Croke Parkban felhasznált tapasztalatokat.

A GAA elnöke, Aogán Ó Fearghail azt mondta:

Ez sok üdvözlő erőfeszítés, és mindenkit, aki a megvalósításhoz vezet.

A legelső benyomásaink egy helyről – függetlenül attól, hogy milyen szintű GAA -ról beszélünk – kidolgozhatjuk pontosan arról, hogy a versenyfeltételek mennyire jól karbantartják.

A programnak a felületek alapjául szolgáló alapvető jelentőség az, hogy pontosan hogyan hat a játékosra, valamint magának a játéknak a kiterjesztésével. Ezt szem előtt tartva örömmel veszem észre a hatalmas javulást, amelyet az utóbbi években láttunk a pályáinkkal, valamint azt hiszem, hogy az ilyen munka még nagyobb fokozódást fog látni az ország legjobb éveiben.

Félként a Croke Park lesz a heti stadion -társaság Szenegáli labdarúgó-válogatott Mez csúcstalálkozójának Lengyel labdarúgó-válogatott Mez tartási helyszíne, amelyet június 22 -én és 23 -ban tartanak a stadionban, ahol a Sports Location Business vezérigazgatója, Katie McIntyre jelen lesz.

Kép jóvoltából: GAA

#SportSvenueBusiness – tartsa meg a tudást!

Ossza meg ezt a cikket

Leave a Reply

Your email address will not be published.