11-szeres amerikai válogatott bajnok, Wesley Gabrielson csatlakozott a Selkirk Sporthoz márka nagykövetként.
HaYDEN, IDAHO-Mivel a professzionális és rekreációs savanyúság továbbra is népszerűséggel jár, a Selkirk Sport, a Sports vezető lapát- és kiegészítők márkája, többszörös nemzeti bajnok, Wesley Gabrielson, a McMinnville-ből, vagy a márka nagykövetének jóváhagyási megállapodása alapján. –

A Selkirk csapat tagjaként Gabrielson versenyez a Professzionális Pickleball pályán, amely a Selkirk Sport Amped Epic Paddle-vel, egy nagyteljesítményű, USA-ban gyártott Pickleball Paddle-vel. Gabrielson, aki Borussia Monchengladbach Mez legenda a sportban, mint egy 11-szeres amerikai savanyúság nemzeti bajnok (öt páros, öt vegyes páros és egy kislemez), szintén kétszeres amerikai nyílt bajnok és kétszeres TOC bajnok. A Selkirk evezésén kívül Gabrielson a Selkirk Apparel csapatában lesz felszerelve, amikor versenyeken versenyez és a játék tanításában.

„Wesley a minden idők egyik legeredményesebb savanyúsági Manchester City Mez játékosa, és izgatottan örülünk, hogy hozzáadjuk őt a csapat Selkirk márka nagykövetének felállásához”-mondta Rob Barnes, a Selkirk Sport társ-vezérigazgatója.

Gabrielson csatlakozik a Team Selkirk márka nagykövetének elit felállásához, amelybe beletartoznak a leginkább kitűnő játékosok és tanárok, például Tyson McGuffin, a világ egyik legjobban rangsorolt profi pickleball-játékosa mind az egyedülálló, mind a párosok között; Cammy MacGregor, a legjobban rangsorolt játékos és a korábbi 75 női profi teniszező; Morgan Evans, a világ elit savanyúsági játékosainak edzője; Enrique Ruiz: A Famer Hall és a hatszoros nemzeti bajnok; Kaitlyn Christian, 28 éves profi teniszező, az 50 legjobb páros a WTA Tour-on; Joanne Russell, 1977 Wimbledon páros bajnok; Lindsey Newman, a világ öt legjobb nője; Riley Newman, a kettő számú páros játékos; és Sherri Steinhauer: Az LPGA volt bajnoka és a négyszeres Egyesült Szenegáli labdarúgó-válogatott Mez Államok Solheim Cup győztese, többek között.

A Selkirk Sport és a Team Selkirk professzionális pickleball nagyköveteivel kapcsolatos további információkért kérjük, látogasson el a www.selkirk.com webhelyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.