Pontosan hogyan alakítja ki a hatalmas üzlet a kollektív növekedési gondolkodásmódot? A Microsoft jelenleg sok időt, energiát, valamint erőfeszítéseket fizet a felfedezés és a fejlesztés elősegítő üzleti gondolkodásmódjának előmozdítására. A múlt héten javasoltuk az európai csapat egy részét, hogy pontosan milyen legfinomabb. Ez a blog rövid összefoglalót tartalmaz néhány olyan területről, amelyet megvitattunk velük.

Carol Dweck, valamint a kollégák közelmúltbeli értékelése a növekedési gondolkodásmódot elősegítő társaság előnyeiről:

A munkavállalók közötti magasabb szintű szám

Magasabb szintű elkötelezettség

Innovatívabb és ötletesebb kultúra

Kevésbé valószínű, hogy jóváhagyja és részt vesz az etikátlan viselkedésben

Csökkent „hibás játék” kultúra

A Microsoft nagyon sok hitt abban, hogy pontosan milyen legfinomabb a növekedési gondolkodásmód megteremtésére. Ez magában foglalta a munkavállalók számára esélyt, hogy kilépjen a komfortzónájukon, elősegítve az egészséges gondolkodásmódot a kíváncsiság felé, valamint arra, hogy pontosan átgondolja személyzetük és csapataik megalapítását.

Tehát pontosan hogyan lehet a vállalatok létrehozni a növekedési gondolkodásmódot? Négy területet kiemeltünk a Microsoft számára, amelyet érdemes megfontolni:

Mi a teendő, ha kudarcot vall

Az Tunéziai labdarúgó-válogatott Mez a nyomás, amelyet a Atalanta BC Mez térben a legokosabb embernek tekintünk, önmasszakodási viselkedést eredményezhet a kudarc után. Ide tartozik a segítség kérése, a hibáinak hazudása vagy a helyzetből való kilépés. Egy nemrégiben készült cikk, amely áttekintette a perfekcionizmust, Crystal Palace FC Mez a növekedési gondolkodásmódot, valamint a tehetséges + képzett gyakornokokat, nemrégiben kiemelte ezt az oktatási környezetben.

Javasoljuk az embereknek, hogy fedezzék fel pontosan, hogyan lehet „jobban kudarcot vallni”. Ez nem jelenti azt, hogy sokkal gyakrabban kudarcot vall, vagy arra törekszik, hogy kudarcot valljon. Ehelyett azt jelenti, hogy annak megértése, hogy a módszer mentén egyes kudarcok elkerülhetetlenek, és elengedhetetlenek azok maximalizálása érdekében. Ahhoz, hogy egy kicsit többet megnézhessen arról, hogyan lehetne abbahagyni a jobb munkát, itt megnézheti a blogunkat.

Hisszük, hogy itt egy „hármas A” módszer segít. A hibákból való felfedezés a hibáinak elismerésének útját, megjegyzéseket kér, valamint az általad kapott útmutatás végrehajtása.

Pontosan módosítsa meg, hogyan dicséri a csapatát

A kapott dicséret típusa hatalmas hatással van arra, hogy pontosan hogyan látják magukat (és ezt követően pontosan hogyan teljesítik). A kutatási tanulmány azt sugallja, hogy a kisgyermekként kapott megjegyzések típusa akár öt évvel később is hatással lehet az Ön gondolkodásmódjára. Ez a hatás szintén nyilvánvaló, csak az ifjúsági éveken túl – mind a tizenévesek, mind a felnőttek számára is hatással van.

Az egyének „intelligens” dicséretének kérdése az, hogy címet ad nekik. Megértjük, hogy az emberek veszteségkerülnek, és azt sugallják, hogy valami elvesztéséről szóló hit nagyobb sofőr, mint valami nyerése. Az a aggodalom, hogy elveszíti ezt a „intelligens” címkét, az emberek okok mögött rejtőznek, valamint egojuk védelmében – általában fejlődésük rovására.

A „Hogyan lehet valóban megteremteni a növekedési gondolkodásmódot” blogunkban azokról a különféle viselkedésekről, amelyek ideális esetben növekedési gondolkodásmódot eredményeznek. Ide tartoznak az erőfeszítés, a kíváncsiság, a bél, valamint a magas elvárások.

Változtassa meg azt a módszert, amelyet önmagával beszél

A kollégákkal beszélt módszer módosítása mellett elengedhetetlen, hogy pontosan megmutatja, hogyan beszélsz magaddal. Ez általában magában foglalja magának sokkal jobb kérdéseket. Ide tartozhatnak a „A mai erőfeszítés megéri -e a holnap jutalmát?”, Valamint a „Mit tennék a következő alkalommal?”. Ez segíti az érdeklődését az erőfeszítésre összpontosítva, amelyet a feladat megkövetel, a folyamatok, valamint az Ön által végrehajtott technikák értékelése mellett. Az önbeszélgetés és a gondolkodásmód közötti kapcsolatról szóló sokkal további információkért vizsgálja meg a „Growthset mondatok” blogunkat.

Összpontosítson a célérzetére

Az a gondolkodásmód, amelyet a csapatodon belüli személyek a környezetük alakít. A pszichológusok telefonja ezt a „motivációs éghajlatot” hívja. Van néhány lenyűgöző kutatás a „jutalom” és a „félelem” hatalmára gyakorolt korlátozó hatásokról. Ehelyett úgy tűnik, hogy a „funkcióérzetre való összpontosítás sokkal hosszabb ideig tartó előnyökkel jár”.

Az emberek segítésével pontosan meghatározzák, hogy a jelenlegi feladat hogyan fogja előnyös a jövőben előnyös számukra, hogy segítsék az embereket motivációjuk, interakciójuk és erőfeszítésük fokozásában. Egy lenyűgöző kutatási tanulmány integrálta a funkcióérzetet, valamint a növekedési gondolkodásmódot, hogy megtudja, segíthet -e a veszélyes hallgatóknak. Az eredmények? Felfedezték, hogy az ilyen típusú beavatkozást megszerző gyakornokok sokkal nagyobb valószínűséggel maradnak intézményben, valamint hogy az ilyen típusú beavatkozás egy egész szervezetben méretezhető.

Végső gondolat

Az elkövetkező néhány évben érdekes idő ígéretet tesz a Microsoftnál, mivel továbbra is növekedési gondolkodásmód -kultúrát hoznak létre a vállalatban. Aznull

Leave a Reply

Your email address will not be published.