Avonba hozza. Az Xterra USA bajnokság terepjáró triatlonja a legelső alkalommal költözik át Colorado-ba, hogy új családbarát és közösségközpontú rendezvényeket tartsanak az Avonban.

Az eseményt 2022. július 15–17 -én rendezik. Az áthelyezés a verseny első alkalommal, amikor a versenyt a Colorado Sziklás -hegységben tartják, az Utah -i Snowbasin Resort 12 évszakában, valamint nyolc évig tartó szezonban. Bayern Munich Mez Village, Nevada (2001–2008).

Licit
Szeretne egy Xterra rendezvényt tartani? Fedezze fel sokkal többet itt a 2023 -as Xterra fesztivál megtartására vonatkozó követelményekről.

25 000 dollár nyereményalap lesz, hasonlóan a tíz legjobb elit sráchoz, valamint a nőkhez, valamint az Xterra USA Championship Crowns to Age Group Division nyerteseihez. Hasonlóképpen 51 selejtező területet kínálnak a 2022 -es Xterra világbajnokságon, amelyet október 1 -jén, Trentinóban tartanak.

Az elsődleges rendezvényen kívül az Xterra a sprint tartását, valamint a váltóversenyeket tervezi más állóképességi rendezvényekkel együtt, beleértve a gyerekversenyeket, a gyepjátékokat, az eladó standokat, az élelmiszer -teherautókat, a sörkerteket, valamint az online zenét a Nottingham Park Pavilion -ban a szívben Avon.

„Nagyon örülünk, hogy az Xterra USA bajnokságot a Colorado -ba hozzuk, ez már régóta Mekka volt az Xterra sportolók számára, valamint a rekreáción kívül” – mondta Steve Andrus, az Xterra új amerikai utazási menedzsere.

A Colorado -ba való áttérés új módszert jelent a szervezet számára, amelynek világszerte erőfeszítései vannak a bajnokság helyszíneinek pár évente, Walesi labdarúgó-válogatott Mez vagy akár évente történő forgatására, hogy új élményeket és nehézségeket kínáljanak a résztvevők számára.

“Nagyon sokféle módon feltaláljuk magunkat, az egyik a bajnoki helyszínek megfordításával, valamint még sokkal nélkülözhetetlen, hogy megújult Club America Mez összpontosításunk, hogy kiemelkedő eseményélményeket biztosítson mind a résztvevők, mind a regionális közösség számára” – mondta Andrus. “Ebből a célból az Avon partnereinkkel, valamint a Beaver Creek -rel kapcsolatba léptünk regionális zenészek, éttermek, fenntarthatósági partnerek és jótékonysági szervezetek beszerzésére a vásárlásban, hogy ezt valóban közösségi ünnepségvé tegyék.”

Az Xterra USA bajnokság az idei Xterra America Tour 11 eseményének egyike, amely mindegyike mindkét amatőr, mind szakemberek számára minősítő területeket ítél oda az Xterra Worlds számára. Xterra Utah 2022 -ben nincs rutinja; Visszatérést terveznek azonban.

„Utah az én otthonom, ez egy csodálatos hely a kitartási sportokhoz, valamint az Xterra számára, valamint a regionális támogatás, amelyet az Utah Sportbizottságtól, a Caldwell polgármester, a Cél Alapítvány, a Snowbasin, valamint a Snowbasin, valamint Az önkéntesek hihetetlenek voltak ” – mondta Andrus, aki 20 éve volt a Snowbasin rendezvénykoordinátora. „Valójában nem mondhatjuk el köszönetet az Utah -i jó barátainknak arról, amit Xterraért tettek, hogy fantasztikus házigazdák, valamint még sokkal jobb emberek, valamint hamarosan visszatérünk oda. ”

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook
Nyomtatás
LinkedIn
Reddit
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published.