Casey Mills csatlakozott az USA Nordic -hoz, mint a szervezet első partnerségi marketing igazgatójához.
Park Brazil labdarúgó-válogatott Mez City, UT. – Az USA Nordic felvette Casey Mills -t új partnerségi marketing igazgatójaként, a szervezet újonnan kifejlesztett pozícióját.

A Utah helyi, Mills az Utah Valley Egyetemen végzett, a PR -KOMPONTIKAI ÉS KOMMUNIKÁCIÓS FŐ. Mielőtt az USA Nordic -nal foglalkoztatott, Mills háttere magában foglalta a professzionális sportok tapasztalatait, valamint a hósportot.

Az Egyesült Államok Nordic előtti öt évben a Mills az MLS Soccer Team Real Salt Lake -vel dolgozott a partnerségi marketing területén. A Real Salt Lake segítségével a Mills első kézből szerzett tapasztalatokat a szponzorálási megállapodásokban és az aktiválásokban, a közösségi média, a feliratok, a reklámok, a szponzorokkal és még sok mindennel való együttműködés révén.

Mills az elmúlt 16 évben kiterjedt karrierje volt a hóportok iparában is, minden szinten edzett a snowboardozást, valamint a sportban is versenyezést. A Mills, az edzők edzésétől, akik még soha nem mutattak snowboardozást a paralimpiai aranyérmes edzésig, nagyon pozitív hatást gyakoroltak mindenkinek, akinek lehetősége volt edzésére.

„Ez egy nagyszerű lehetőség a szervezet partnerségi marketing aspektusának felépítésére, mivel az USA Nordic -ban még nem volt senki ebben a pozícióban. Tehát képes leszek az alapot megfékezni, és felépíteni azt, amire gondolok ” – mondta Mills. „Fő célom az, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy minden partnerünk eléri a céljaikat, és sportolóink ​​elérik a céljaikat, mivel partnereink nyújtanak. Remélem, hogy több partner szeretne csatlakozni hozzánk az olimpiai úthoz, és jelenlegi partnereink a lehető leghosszabb ideig folytatni akarják velünk ezen az úton. ”

A Mills szerepe az USA Nordic -ban továbbra is a következő szintre SSC Napoli Mez veszi a szervezetet, stratégiai partnerségeket alakítva ki, hogy segítse a szervezet sportolóit az olimpiai dicsőség céljainak elérésében. Az USA Nordic partnerei hihetetlenül kritikusak abban, hogy a szervezet rendelkezzen a felszereléssel, a képzéssel és a táplálkozással, amelynek Boca Juniors Mez sikeresnek kell lennie.

„A Casey csatlakozik az USA Nordic -hoz, hatalmas előrelépés a partnerségi és marketing képességünkhöz” – mondta Bill Demong ügyvezető igazgató. „A professzionális sportokkal kapcsolatos tapasztalataival már hihetetlen szenvedélyt és képességet mutatott be a partnereinkkel való kapcsolatok kiépítésére, valamint a nevükön átfogó kivégzés biztosítására. Ez egy hatalmas lépés ahhoz, hogy képesek legyenek folytatni és fejleszteni a szervezet kereskedelmi oldalát. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published.