A régóta várt hivatalos bejelentés a Forma-1-rel érkezett, Club Tijuana Mez amely megerősítette, hogy 2023-ban kezdődik Las Vegasban, és így az Egyesült Államok az egyetlen ország a 2023-as naptárban. Három F1 versenyt rendez egy szezonban.

– mondta Stefano Domenicali, az F1 vezérigazgatója: „A bolygó legjobb versenye a világ szórakoztató fővárosában lesz. A Forma -1 óriási lendülete van, és a világ minden tájáról növekszünk, és az Egyesült Államok hatalmas hangsúlyt jelent számunkra, nincs kétség. ”

Az F1 novemberben, egy ideiglenes 3,8 mérföldes utcai pályán, szombat este, egy ideiglenes 3,8 mérföldes utcai pályán fordul elő, amely a Bellagio, a Caesars Palace és az MSG szférát mutatja be az áramkör sok tereptárgya között. Az F1 elősegíti az eseményt a Liberty Media Corp., az F1 amerikai anyavállalata mellett.
A verseny a Las Vegas -szalagon kezdődik a Bellagio híres szökőkutak előtt, váltva, amikor a körutazás 1981 -ben és 1982 -ben versenyezött. A verseny két éve a Ceasars -palota parkolójában tartották elképzelhetetlenként jellemezve.

Nevada Govenor, Steve Sisolak szerint a város 170 000 látogató hétvégén várhatóan 400 000 éjszakai szállodai szobát és félmilliárd dollár becsült gazdasági hatást tesz ki.

A Formula 1 növekedése az Egyesült Államok piacán a texasi Austinban, az Amerika körében a mosty-tradicionális versenyvel AS Monaco Mez kezdődött, 2012-ben. Az év első két versenye megnövekedett az előző évi minősítésekhez.

A Netflix show népszerűségére ugrva az F1 május 8 -án versenyez Miamiban a Miami Nemzetközi Autodrome -ban, a Hard Rock Stadion komplexumban, a Miami Gardens -ben, egy új számmal, amely 19 sarkot és három egyeneset mutat. A Miami Japán labdarúgó-válogatott Mez Grand Prix 1959 óta először visszatér Florida államba.

Az Austin’s Circuit of the Americas október 23 -án rendezi éves rendezvényét; A kanadai és mexikói Grand Prixes mellett a Formula 1 négyszer versenyez Észak -Amerikában, ez az első alkalom, amikor 1984 óta történt.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook
Nyomtatás
LinkedIn
Reddit
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published.