, az Egyesült Államok QuidDitch bejelentette, hogy Charleston, Nyugat -Virginia és Salt Lake City, Utah, a 2020 és a 2021 QuidDitch Cups házigazdája az átfogó ajánlati folyamat és az értékelés után.

A 2020 -as rendezvényt, SC Braga Mez az Egyesült Államok QuidDitch Cup 13 -at, április 18–19 -én kerül sor Charlestonban. A rendezvény helyszínei a Shawnee Sports komplexum, amely 2018 -ban nyílt meg. Az Egyesült Államok Quidditch szerint a Charleston házigazdaként válogatása részben azért volt, mert „az egyik célunk, amelynek összességében az események különböző helyeken vannak. Charleston számos csapatunk számára központi helyen van. ”

Az Egyesült Államok QuidDitch Cup 14 -et 2021. április 17–18 -án tartják a Salt Lake City -i regionális atlétikai komplexumban. Ez lesz a Salt Lake City első alkalommal, amikor amerikai kviddich házigazdaként tartja, és amikor először egy Gremio Mez nagy kviddicsi rendezvényt tartanak a Sziklás -hegységtől nyugatra, amely, a szervezet szerint, lehetőséget ad nekik, hogy egy sokkal nemzetközileg gondolkodó nézőbázis kialakuljon. . ””

Az ajánlattételi folyamatot Sarah Woolsey amerikai Quiddich ügyvezető igazgatója és Mary Valencia Mez Kimball rendezvény igazgatója felügyelte. Részt vettek olyan kiállításokon, mint például a Sportbizottságok Országos Szövetségének éves szimpóziuma és csapata, és kezelték a rendezvények érdeklődését érdeklődő rendeltetési helyekkel. Az Egyesült Államok Quiddich munkatársainak és az igazgatótanácsnak másokkal együtt döntöttek döntősöket, helyszíni ellenőrzéseket végeztek és kiválasztották a végső helyszíneket.

Az Egyesült Államok Quiddich bejelentette a 2019–2020 -as és 2020–2021 -es szezonok regionális bajnokságának helyszíneit is;

2019–2020 -as szezon: Északkelet -regionális: Warwick, Rhode Island; Fantasztikus tavak regionális: West Chester Township, Ohio; Közép-atlanti regionális: Goldsboro, Észak-Karolina; Midwest Regional: Papillion, Nebraska; Southwest Regional: Baton Rouge, Louisiana; Dél -regionális: Auburndale, Florida; Nyugati regionális: Livermore, Kalifornia.

2021–2021 Szezon: Északkelet -regionális: Warwick, Rhode Island; Fantasztikus tavak regionális: Bloomington, Indiana; Közép-atlanti regionális: Goldsboro, Észak-Karolina; Midwest Regional: Papillion, Nebraska; Southwest Regional: Round Rock, Texas; Dél -regionális: Columbia, Dél -Karolina; Nyugati regionális: Livermore, Kalifornia.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook
Nyomtatás
LinkedIn
Reddit
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published.