, az FA ma igazolta a Brentford Neighborhood Stadionot az UEFA Európai Női Bajnokság következő kiadásának utolsó kiadására, amelyet 2021 -es nyáron nyolc angol tartó városban fognak játszani. –

A nyolc városnak, valamint a kilenc tartási stadionnak a betartása, amelyeket ma a verseny terveként – júliusban és 2021 augusztusában is – ellenőriztek, úgy választották, hogy a csoportot, valamint a knockout játékokat Angliában tartsák:

1) Brighton & Hove – Brighton & Hove Neighborhood Stadion

2) London – Brentford szomszédsági stadion

3) London – Wembley Stadion

4) Manchester – Manchester City Academy Stadion

5) Milton Keynes – Stadion MK

6) Rotherham – New York Stadion

7) Sheffield – Bramall Lane

8) Southampton – Szent Mária stadionja

9) Wigan & Leigh – Leigh Sports Village

Jon Varney, a Brentford FC vezérigazgatója elmondta:

Kiváló megtiszteltetés, hogy az UEFA Women Euro 2021 versenyének helyévé választották. A legmagasabb szintű stadiont építünk, amely teljesen felszerelt, és az első naptól készül a Premier League labdarúgójához, valamint más jelentős eseményekhez. Sokkal több munkát kell tenniünk, mielőtt megtarthatnánk a nekünk kiosztott játékokat, azonban ez kiválóan növeli a projektet.

Mindannyian megtekintettük a stadion növekedését a földről, valamint az első játék körülbelül egy év elteltével. Most van még egy nagy eseményünk, amely igazolja, hogy eloszlatja a hírt arról, amit csinálunk. Elkötelezettek vagyunk azzal, hogy elkészítsük a stadionunkat, amelyről minden Brentford rajongó örülhet, és ez egy újabb kiváló eredmény a klub számára. Ugyanígy növekszik a térség növekedése, számos olyan játékkal kapcsolatban, amelyek a játékokat illetően, amelyek egyébként nem tették meg. Biztos vagyok benne, hogy tetszeni fognak a stadionunknak, valamint maga Brentfordnak is.

A 17 250 férőhelyes stadion, valamint a kapcsolódó előrelépés 2018 második negyedévében kezdődött a klub fejlődő partnerével, valamint az ECOWORLD London elsődleges partnerével, valamint a stadion elsődleges vállalkozójával, a Buckingham Building Group Limited-rel.

A Brentford Neighborhood Stadion előrehaladása a Brentford East néven értett terület nagyobb regenerációjának nélkülözhetetlen része. Sokkal több mint 900 új otthon, a Brentford FC Neighborhood Sports Trust számára, valamint egy nyilvános téren, valamint üzletekkel és kávézókkal rendelkező nyilvános téren fog biztosítani egy stadionot, valamint egy nyilvános teret.

A Leigh Sports Village helyettesíti a városi helyszínt, Nottingham versenyhelyet, miután a Nottingham Forest a szervezett stadion felújítások miatt életképtelen lett az UEFA női Euro 2021 mérkőzéseknél. A föld a Manchester United nők jelenlegi háza, valamint a Rugby Liga világkupája 2021 -es játékának tartása.

Az UEFA Női Euro 2021 ígéretet tesz az UEFA rekordszintű versenyére, körülbelül 700 000 jegygel, mivel az ország rajongói számára kínálnak, valamint a verseny minden játékának átfogó védelme, amelyet a szabadon a levegőben lévő televízió, a Radio As Radio valamint az interneten.

A stadiak közül kettő jelen van az FA Női Liga alapjain, valamint négy helyszín – Brighton & Hove, Milton Keynes, Sheffield és Southampton – több mint 30 000 képességet kínál.

A showpiece döntőjét a Wembley Stadionban rendezik, ami azt jelenti, hogy a Nemzeti Stadion 2020-ban, valamint a 2021-ben a férfiak, valamint a női UEFA Euro döntőbe kerül.

Számtalan rajongó százai várhatóan elindulnak a versenyre, és sokkal több is megtekinti a globálisan televíziós rendezvényt.

Anglia korábban 2005 -ben rendezte a döntőt – 29 092 európai rekordtartást állított elő a Manchesterben tartott nyitójátékra.

A rajongói rendezvények programja lesz az előkészítés során, valamint a Hold Cities versenyen, egy olyan hagyományprogram mellett, amely javítja a hozzáférést, valamint a lányok és a női labdarúgás részvételét –

Mint a verseny házigazdái, Anglia azonnal kvalifikálódik, valamint egy újabb 15 csapat csatlakozik a végleges versenyhez 2021 júliusában. Mind a helyszínek, mind a hivatalos mérkőzés rutinja hivatalosan engedélyezi az UEFA Athletic Bilbao Mez későbbi későbbi FC Utrecht Mez részét.

A bárónő jogi lépéseket tesz Campbell ellen, az FA női Palmeiras Mez labdarúgó -igazgatója ellen, azt mondta:

Az oroszlánok előadása ez a nyáron elkötelezte magát, és elősegítette, hogy jelentős lendületet kapjon a nők játékában. A jövőre nézve, ha 2021 -ben egy háztartási eurót tartunk, jelentős esélyt kínál számunkra, hogy továbbra is nyomja a női labdarúgás profilját, valamint sokkal több nőt és nőket befolyásoljon a játékba.

A kilenc helyszín megerősítése alapvető mérföldkő számunkra, mint a Hold Nation -nak a végleges verseny felé vezető útunkat, 2021 júliusában. Pozitív vagyok, hogy a választott városok és a stadia számos számtalan rajongó számára lehetővé teszik a mérkőzésekre való mérkőzésekre való belépést. valamint szintén segíti a Provi -tnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.